Ting som er ukategorisert


 • 24.jan.2012 kl.15:58
 • Cribs  Tenkte jeg skulle ta to fluer i én smekk; blogge og få haket av to flere punkter på lista jeg skrev for en stund siden. "Rommet mitt" og "De fineste tingene jeg eier".


  Denne drømmefangeren henger i vinduet mitt. Jeg vet ikke om den funker eller ikke, jeg har aldri mareritt uansett. Liker å tro at den funker uansett. Også er den fin. Laget av Navajo-indianerne, faktisk.


  Den kista jeg har neglelakken min i (og siden av). Superfin og laget av skjell, fikk den av mor og far da vi var i Kroatia.


  Klokka har jeg stoppet for den tikker så høyt, men den er fin å se på så jeg lar den stå. Den eska med krystallene i er også superfin. Kjøpte den hos gullsmed i bytte mot noen konfirmasjonssmykker, det er ei sånn cameo-dame oppe på lokket. Elsker den. Fin plass å ha noen av krystallene mine. 


  Denne (!!!) elsker jeg. Pyramidegreie av røykkvarts. Tar meg selv i å bare se på den noen ganger. Fordi jeg er teit og den er fin. 


  Hodeskallesparebøssa mi som alltid er tom og hamburger-telefonen min står plassert nederst på hylla. Sammen med solbrillene mine som dere ikke ser og to fine bøker. 


  Hjorten min som passer på noen av smykkene mine.


  Smykkestativet mitt som passer på flere av smykkene mine. Dette bildet tok jeg egentlig for å vise frem klokka da, som er noe av det kjæreste jeg eier. Den tilhørte bestefar. 


  Skoene mine, som er et totalt kaos. Snart flytter det inn et par nye docs forresten. Lykke.


  Tre av vinylene mine som jeg enda ikke har fått hørt på eller hengt opp der de skal være. Den av Beatles fikk jeg for 20kr i Sverige før jeg ble kastet ut fordi de hadde stengt.


  Trenger ikke skrive noe her. Elsker den og den har samme effekt på meg som pyramidegreia av røykkvarts. Kan bare sitte og stirre på den der.


  Og lavalampa mi da. Men den hadde ikke varmet seg ordentlig opp enda, så tok ikke noe nærmere bilde.

  Overredigering og sykdom henger sammen for min del, men det får dere bare overleve. Trengte en pause fra de x antall Friends-episodene jeg har sett i dag.


 • 11.jan.2012 kl.13:32
 • Pay it forward

  Pay it forward 2012; I promise to make something hand made for the first 5 people who comment on my blog (og sier at de er med!!!). You must in turn repost this and do the same. It must be hand made and made with love! ♥

  Cheyenne postet denne på facebook og jeg bare "jeg vil ha, jeg vil være med, men gidder ikke lage til tilfeldige folk på facebook jeg kanskje ikke liker/kjenner en gang fordi jeg er teit og egoistisk". Men her kan jeg. Dere som er innom her liker jeg uansett, så dere fortjener egentlig noe alle sammen. Men bli med, da. Tror det kan bli gøy.  Ellers venter jeg. Jeg venter på at de nye plugsene og Joy Division-hettegenseren min skal komme i posten, på at mor skal kjøpe batterier til star master'en min, på at jeg skal bli frisk, på 23. mars så jeg kan se The Hunger Games på kino, på bursdagen min i mai og på sommer og varme.
  Mye av ventetiden bruker jeg på tumblr forresten, så hvis dere er aktve på tumblr; følg meg.

  • Hei og velkommen. Eller noe.
   Jeg heter Louise, er akkurat litt for ung og to centimeter kortere enn jeg ville bli da jeg var yngre.
   Jeg er verken musikalsk, spesielt flink til å ta bilder eller skrive, men ønsker å en dag kunne spille Yann Tiersen på piano, få publisert en fin tekst jeg enda ikke klarer å skrive og å få overført det fine bildet jeg har inne i hodet over på et fotopapir. Jeg kan å tegne da. Håper jeg. Hvis ikke kan jeg ingen ting. Det er den ene tingen jeg virkelig liker å gjøre.

   Ellers liker jeg hunder, krystaller, Misfits, piano, gamle Disney og Pixar, krøller og dreads, alle årstidene bortsett fra vinter, Avenged Sevenfold og regn.

   bloglovin

   + Send venneforspørsel her  Read the Printed Word!

  hits