Tegninger


 • 16.nov.2011 kl.20:54
 • Blyantstreker og klusserier

  Dere som har fulgt meg fra den gamle bloggen har antageligvis sett disse allerede. Men jeg har fått noen nye lesere, og siden jeg allerede, opptil flere ganger, har nevnt at jeg liker å tegne følte jeg for å legge dem ut her også. (Legger dem også ut litt fordi jeg har to innleveringer jeg må gjøre til i kveld og har ingenting å skrive om midt i uka. Procrastination hjerte)
  Tre personer jeg ser opp til. Johnny Depp (som Jack Sparrow), Lykke Li og Rick Genest.  Ignorér det at alle tegningene er redigert på forskjellige måter. De er tatt fordelt utover 2011 og jeg har ikke originalbildet tilgjengelig/gadd ikke redigere på nytt.

  • Hei og velkommen. Eller noe.
   Jeg heter Louise, er akkurat litt for ung og to centimeter kortere enn jeg ville bli da jeg var yngre.
   Jeg er verken musikalsk, spesielt flink til å ta bilder eller skrive, men ønsker å en dag kunne spille Yann Tiersen på piano, få publisert en fin tekst jeg enda ikke klarer å skrive og å få overført det fine bildet jeg har inne i hodet over på et fotopapir. Jeg kan å tegne da. Håper jeg. Hvis ikke kan jeg ingen ting. Det er den ene tingen jeg virkelig liker å gjøre.

   Ellers liker jeg hunder, krystaller, Misfits, piano, gamle Disney og Pixar, krøller og dreads, alle årstidene bortsett fra vinter, Avenged Sevenfold og regn.

   bloglovin

   + Send venneforspørsel her  Read the Printed Word!

  hits