Hun som skriver


 • 16.jan.2012 kl.20:50
 • Craving


  Fant kun live versjon på youtube, men tusen takk til Åshild. Eneste sangen jeg hører på om dagen.   Har så lyst på noe blekk på kroppen om dagen at jeg tror jeg kremerer.
  Og en ny hårfarge. Tror jeg blir brunette igjen snart.
  Og nye klær. Nytt alt


 • 29.nov.2011 kl.22:13
 • Før jeg dør

  04: Liste over ting jeg vil gjøre før jeg dør.

  Jeg liker å drømme meg litt bort når jeg lager sånne lister, og da kan det bli en anelse klissete. Men jeg liker det. I tilfeller som disse er det lov med litt ekstra kliss.

  Reise masse og bo i utlandet et par år. Besøke slummen i Afrika, spise sushi i Japan, se utover Paris fra Eiffeltårnet, roadtrip i USA, den kinesiske mur. "Wanderlust. A desire to travel, to understand one's very existence."  Grave opp en tidskapsel.

  Lære meg å spille gitar. Og piano igjen.

  Få meg hund.
   


  Adoptere et barn eller to, kanskje. Jeg vil ikke dø barnløs, men er ikke helt sikker på greia med biologisk barn som gir deg masse løs hud og spjærer deg på vei ut. 

  Bygge en hytte i et tre.
   
   

  Kjøpe middag til en hjemløs eller ti. 

  Flytte inn i drømmehuset.
   
  Være veggis.

  Ta tatovering(er).
   
  Tumblr_lgoxkgctox1qdehepo1_500_large

  38521574_fa5hb37s_c_large

  Kjøpe alt det fine jeg ser en dag uten å bekymre meg for om jeg får tom for penger.

  Vite at jeg kommer til å dø lykkelig.

  Din tur.
  (Beklager forresten både for mangel på kilder og kvalitet på bildene. Er bilder jeg fant rundt omkring på pc'en.)


 • 27.nov.2011 kl.20:00
 • Uno, jedan, ein, one, un.

  01: Litt fakta om meg selv.

  Tror jeg snart har delt nærme hundre faktasetninger om meg selv siden jeg startet denne bloggen for rundt to uker siden. Dere vet snart mer om meg enn jeg gjør selv. 

  □ Jeg utsetter alt så lenge som mulig.

  □ Jeg tror på alt som er paranormalt og det fascinerer meg. Jeg vil besøke et hjemsøkt hus en gang.

  □ Jeg liker ikke popcorn.

  □ Jeg tror på kjærlighet.

  □ Jeg klarer ikke følge med på tekstene i sanger.

  □ Jeg er ekstremt sta. Forsetter gjerne å diskutere selvom jeg skulle finne ut at det jeg sier er feil (selvom det jeg sier aldri er feil da, selvsagt), vil ikke gi meg uansett.

  □ Jeg hater å danse offentlig.  □ Jeg tråkker på nye, hvite sko. De lyser jo nesten.

  □ Én ting jeg virkelig ikke klarer er sår, blod, beinbrekking og sånne ting. Om jeg er hos noen som ser på en eller annen Saw-film holder jeg ut i maximum ti minutter.

  □ Jeg er veldig snill. Dumsnill. Naiv.

  □ Jeg klarer ikke plystre.

  □ Jeg har aldri vært forelsket.

  □ Jeg er egentlig veldig glad i å skrive litt lengre tekster, men tør ikke dele noe av det med noen

  □ Jeg må dekke til ørene mine for å kunne sovne.  □ Jeg ønsker meg en brevvenn.

  □ Jeg har en ting (hun terapeutgreia sa parasitt, men er ikke det et slags dyr? æsj, håper ikke det var det hun sa) i kroppen som gjør at jeg har noe som minner om ME. 

  □ Jeg elsker krystaller. Spesielt røykkvarts og ametyst. (jeg får forhåpentligvis nye plugs laget av ametyst i posten snart wuhu)

  □ Jeg bruker aldri bukser.

  □ Jeg tenker for mye. 

  □ Heksa i Snehvit er den skumleste skapningen jeg vet om. 

  □ Jeg heter Louise og jeg har nettopp delt tjue helt irrelevante fakta og to bilder av meg selv (i hvert fall av håret, nesa og armen min). Maria er fotograf av det første bildet, forresten. Og det andre er enten meg eller Thea. Thea som har skrevet på armen min i hvert fall.

  Nå skal jeg se på Lady & Landstrykeren på VHS. 


 • 12.nov.2011 kl.13:52
 • Om Louise

  Jeg har allerede levd omtrent 1/5 av livet mitt og har enda ikke oppnådd noe spesielt som har hatt innflytelse på flere enn meg selv, og kanskje muligens en håndfull andre personer. Det er en ting jeg vil gjøre før de resterende 4/5 er borte. Oppnå én ting som er stort og meningsfylt nok til å berøre flere enn meg selv og mine nærmeste. Kun en ting. Resten av det jeg gjør kan være ubetydelig for alle andre. Åh, så dypt. Men det er sant  Jeg
  ...har alltid nedtellinger til ting som er gøy.
  ...lager helt utrolig urealistiske hendelser i hodet mitt (Og overbeviser hjernen min til å tro at det skal skje. Gleder meg, jeg kommer til å få et fint liv.)
  ...pakker én time før jeg skal dra.
  ...synes det er pent å være litt for blek.
  ...driver halvveis med yoga og pilates fordi det er de eneste formene for trening jeg gidder å holde på med.
  ...tåler egentlig ikke kullsyre, melk, en ting som er i mange typer behandlet kjøtt, oregano, havre, hodepinetabletter, selje, granvedstøv og kaninhår. (Legg merke til "egentlig". Jeg har ingen bivirkninger av å spise noe av det, så jeg bryr meg ikke. Synes bare det er litt gøy å ikke tåle det. Hodepinetabletter liksom. Ellers er jeg så å si normal.)

  Jeg irriterer meg over
  ...naiviteten min.
  ...den lille trekanten vindusviskeren glemmer når den tar bort alle regndråpene på bilruta.
  ...homofobi og rasisme. (For det skjønner jeg meg ikke på uansett hvor mye jeg tenker på det.)
  ...når folk tror jeg er sint kun fordi jeg ikke sender smilefjes ved en hver anledning.
  ...mennesker som er negative til absolutt alt.
  ...at man ikke kan velge å være oppe på natta i stedet for dagen. Alt er så mye lettere når det er natt. Det er natt nå.
  (Tydeligvis ingen rekkefølge på det her, bare så det er sagt. Jeg irriterer meg ikke mer over en liten trekant på bilruta enn jeg gjør over homofobi, rasisme, incest, overgrep, tortur, krig og alt det der. Det er bare så depressivt å skrive om. But oh, look what I just did)

  Jeg liker
  ...hunder. (Jeg har lyst på en fransk bulldogg, som enten skal hete Kaizer eller Violeta, så mye at det nesten gjør vondt jskfljsdf.)
  ...Misfits. (Men bare når Nathan er med.)
  ...krystaller.
  ...gamle Disney og litt Pixar.
  ...brev.
  ...krøller og dreads.
  ...tåke og regn.
  ...piano.
  ...jentetrommiser. (Eller trommiser generelt egentlig. Eller bare alle som spiller et instrument uansett om det er jente eller gutt.)
  ....alle årstidene bortsett fra vinter.
  ...klemmer.
  ...Avenged Sevenfold.


  Ellers teller jeg ned til dagen jeg fyller atten, så jeg kan få litt blekk på underarmen et sted og kjøre bil til steder jeg aldri har vært.


  Klem til deg som leste alt dette. Det er helt irrelevant alt sammen. Nå kan du fortelle meg litt om deg selv, irrelevant eller ikke.
  Bildene er gamle og brukes kun til jeg får skaffet noen nye forresten, jeg tar aldri bilder av meg selv og de der ligner egentlig ikke på meg en gang. Bilder gjør sjeldent det.

  • Hei og velkommen. Eller noe.
   Jeg heter Louise, er akkurat litt for ung og to centimeter kortere enn jeg ville bli da jeg var yngre.
   Jeg er verken musikalsk, spesielt flink til å ta bilder eller skrive, men ønsker å en dag kunne spille Yann Tiersen på piano, få publisert en fin tekst jeg enda ikke klarer å skrive og å få overført det fine bildet jeg har inne i hodet over på et fotopapir. Jeg kan å tegne da. Håper jeg. Hvis ikke kan jeg ingen ting. Det er den ene tingen jeg virkelig liker å gjøre.

   Ellers liker jeg hunder, krystaller, Misfits, piano, gamle Disney og Pixar, krøller og dreads, alle årstidene bortsett fra vinter, Avenged Sevenfold og regn.

   bloglovin

   + Send venneforspørsel her  Read the Printed Word!

  hits