Ønsker


 • 11.des.2011 kl.03:16
 • Jeg ønsker meg

  08: Hva jeg ønsker meg til jul


  + Monument av Seigmen, Ceremonials av Florence + the Machine, Come Clarity av In Flames & Mylo Xyloto av Coldplay.

  + Harry Potter samleboks, KICK-ASS, Shutter Island, Donnie Darko, The Butterfly Effect & V for Vendetta.

  + Alt av Erlend Loe bortsett fra Muleum for den fikk jeg i fjor & The Host av Stephenie Meyer.

  + Alt fra Urban Outfitters, kaleidoskop, dreads, minsket matlyst, tatovering, sommer, bølgetang, billett til Slottsfjellog Øya, konsertbilletter generelt, penger, skjerf/halser, strømpebukser, kne-/lårstrømper & de klassiskeDisneyfilmene på VHS.
  (Om du skulle ha enten Pinocchio, Alice i Eventyrland, 101 Dalmatinere, Jungelboken, Aristokattene, Robin Hood, Taran og Den Sorte Gryte, Den lille havfruen, Skjønnheten og Udyret, Aladdin, Løvenes Konge 1, Ringeren i Notre Dame, Herkules, Mulan, Et Kongerike For En Lama, Lilo og Stitch, Sjørøverplaneten eller Min Bror Bjørnen, feel free til å sende i posten. De andre har jeg.)

  + Dette:

  Hva ønsker du deg til jul? 
  Jeg tror det jeg ønsker meg aller, aller mest er den spilledåsa nest øverst til venstre. Fra filmen Anastasia, som var (kanskje er) min absolutte favorittfilm gjennom hele barndommen. Dessverre fant jeg den etter jeg hadde sendt ut ønskelisten min til familie, så det er egentlig ingen som vet at jeg ønsker meg den.  

  • Hei og velkommen. Eller noe.
   Jeg heter Louise, er akkurat litt for ung og to centimeter kortere enn jeg ville bli da jeg var yngre.
   Jeg er verken musikalsk, spesielt flink til å ta bilder eller skrive, men ønsker å en dag kunne spille Yann Tiersen på piano, få publisert en fin tekst jeg enda ikke klarer å skrive og å få overført det fine bildet jeg har inne i hodet over på et fotopapir. Jeg kan å tegne da. Håper jeg. Hvis ikke kan jeg ingen ting. Det er den ene tingen jeg virkelig liker å gjøre.

   Ellers liker jeg hunder, krystaller, Misfits, piano, gamle Disney og Pixar, krøller og dreads, alle årstidene bortsett fra vinter, Avenged Sevenfold og regn.

   bloglovin

   + Send venneforspørsel her  Read the Printed Word!

  hits