Materialistiske greier


 • 26.01.2012 kl.22:03
 • Mer materialistiske ting

  Fikk de nye skoene mine i posten i dag. Beste 809 kronene jeg har brukt på lenge! Superfine og supergode. Denne gangen tror jeg jeg slipper kjøttsår på ankelen også. Cardiganen på bildet under er også nyinnkjøpt. Den synes ikke så godt, men den er utrolig god og stor og jeg vil bare flytte inn i den og bo der for alltid.  Forresten! 23. mars er det premiere på The Hunger Games, så nå leser jeg bøkene en siste (og femte) gang før filmen kommer ut, mens jeg hører på Safe & Sound. Gleder meg helt ekstremt. Gleder meg litt ekstra fordi jeg skal på premieren med søte Maria (om hun ikke har glemt meg). Hvorfor er det så lenge til mars? Vil ha mars .

  Siden jeg først skulle være random kan jeg også dele at jeg har fått skikkelig Kent-periode i det siste. Hører bare på Kent. Hele tiden. 


 • 25.01.2012 kl.20:34
 • Spontaneous

  I dag tok jeg nesten-spontant ny piercing i øret for å slå ihjel litt tid med Trine. Det er den øverst der (obviously, har ingen andre). Vet ikke hva den heter en gang, men liker den. Men herregud så vanskelig det skulle være å ta bilde av sitt eget øre. Endte opp med ti bilder av kjeven og nedover, ti andre nesten rett forfra, noen hvor håret var i veien og her ser du to av de fem som var tatt i en vinkel at dere i det minste nesten kunne se den. Ellers går det ganske fint, bortsett fra at jeg hoster ut litt av innvollene mine hver gang jeg ler. Og snakker. Og puster.  Og i går fikk jeg tre par nye plugs i posten. Et par i amethyst som jeg elsker (og har på meg på bildene over), et i tre og et med forglemmegei i.
  Nå mangler jeg bare Dr. Martens'ene, skjedet og ringen før jeg har fått alt jeg har bestilt. Elsker post og pakker.


  • Hei og velkommen. Eller noe.
   Jeg heter Louise, er akkurat litt for ung og to centimeter kortere enn jeg ville bli da jeg var yngre.
   Jeg er verken musikalsk, spesielt flink til å ta bilder eller skrive, men ønsker å en dag kunne spille Yann Tiersen på piano, få publisert en fin tekst jeg enda ikke klarer å skrive og å få overført det fine bildet jeg har inne i hodet over på et fotopapir. Jeg kan å tegne da. Håper jeg. Hvis ikke kan jeg ingen ting. Det er den ene tingen jeg virkelig liker å gjøre.

   Ellers liker jeg hunder, krystaller, Misfits, piano, gamle Disney og Pixar, krøller og dreads, alle årstidene bortsett fra vinter, Avenged Sevenfold og regn.

   bloglovin

   + Send venneforspørsel her  Read the Printed Word!

  hits