januar 2012


 • 30.01.2012 kl.08:46 / Ting som ikke er så viktig
 • Større mulighet for stalking

  Har nettopp laget meg twitter, så hvis dere vil stalke meg litt ekstra så kan dere stikke innom her (@louiseaarlien) og følge meg. Vær så snill. Overraskende deprimerende å se "0 følgere" (selvom jeg ikke har en eneste tweet enda.)
  edit: skrev dette innlegget i går kveld, har ikke null tweets og null followers lengre, sånn fyi)

      

  Og for dere som ikke har twitter (eller bare ikke har lyst til å følge meg der) så har jeg instagram også! Har blitt litt flinkere der i det siste. Så hvis dere vil følge meg der: @llouise

  Din tur til å være litt oppmerksomhetssyk. Link meg til twitteren, instagram'en din eller hva som helst, takk.
  PS: Enda flere stalking-lenker i sidebaren. Facebook, tumblr, spotify og last.fm. 


 • 26.01.2012 kl.22:03 / Materialistiske greier
 • Mer materialistiske ting

  Fikk de nye skoene mine i posten i dag. Beste 809 kronene jeg har brukt på lenge! Superfine og supergode. Denne gangen tror jeg jeg slipper kjøttsår på ankelen også. Cardiganen på bildet under er også nyinnkjøpt. Den synes ikke så godt, men den er utrolig god og stor og jeg vil bare flytte inn i den og bo der for alltid.  Forresten! 23. mars er det premiere på The Hunger Games, så nå leser jeg bøkene en siste (og femte) gang før filmen kommer ut, mens jeg hører på Safe & Sound. Gleder meg helt ekstremt. Gleder meg litt ekstra fordi jeg skal på premieren med søte Maria (om hun ikke har glemt meg). Hvorfor er det så lenge til mars? Vil ha mars .

  Siden jeg først skulle være random kan jeg også dele at jeg har fått skikkelig Kent-periode i det siste. Hører bare på Kent. Hele tiden. 


 • 25.01.2012 kl.20:34 / Materialistiske greier
 • Spontaneous

  I dag tok jeg nesten-spontant ny piercing i øret for å slå ihjel litt tid med Trine. Det er den øverst der (obviously, har ingen andre). Vet ikke hva den heter en gang, men liker den. Men herregud så vanskelig det skulle være å ta bilde av sitt eget øre. Endte opp med ti bilder av kjeven og nedover, ti andre nesten rett forfra, noen hvor håret var i veien og her ser du to av de fem som var tatt i en vinkel at dere i det minste nesten kunne se den. Ellers går det ganske fint, bortsett fra at jeg hoster ut litt av innvollene mine hver gang jeg ler. Og snakker. Og puster.  Og i går fikk jeg tre par nye plugs i posten. Et par i amethyst som jeg elsker (og har på meg på bildene over), et i tre og et med forglemmegei i.
  Nå mangler jeg bare Dr. Martens'ene, skjedet og ringen før jeg har fått alt jeg har bestilt. Elsker post og pakker. • 24.01.2012 kl.15:58 / Ting som er ukategorisert
 • Cribs  Tenkte jeg skulle ta to fluer i én smekk; blogge og få haket av to flere punkter på lista jeg skrev for en stund siden. "Rommet mitt" og "De fineste tingene jeg eier".


  Denne drømmefangeren henger i vinduet mitt. Jeg vet ikke om den funker eller ikke, jeg har aldri mareritt uansett. Liker å tro at den funker uansett. Også er den fin. Laget av Navajo-indianerne, faktisk.


  Den kista jeg har neglelakken min i (og siden av). Superfin og laget av skjell, fikk den av mor og far da vi var i Kroatia.


  Klokka har jeg stoppet for den tikker så høyt, men den er fin å se på så jeg lar den stå. Den eska med krystallene i er også superfin. Kjøpte den hos gullsmed i bytte mot noen konfirmasjonssmykker, det er ei sånn cameo-dame oppe på lokket. Elsker den. Fin plass å ha noen av krystallene mine. 


  Denne (!!!) elsker jeg. Pyramidegreie av røykkvarts. Tar meg selv i å bare se på den noen ganger. Fordi jeg er teit og den er fin. 


  Hodeskallesparebøssa mi som alltid er tom og hamburger-telefonen min står plassert nederst på hylla. Sammen med solbrillene mine som dere ikke ser og to fine bøker. 


  Hjorten min som passer på noen av smykkene mine.


  Smykkestativet mitt som passer på flere av smykkene mine. Dette bildet tok jeg egentlig for å vise frem klokka da, som er noe av det kjæreste jeg eier. Den tilhørte bestefar. 


  Skoene mine, som er et totalt kaos. Snart flytter det inn et par nye docs forresten. Lykke.


  Tre av vinylene mine som jeg enda ikke har fått hørt på eller hengt opp der de skal være. Den av Beatles fikk jeg for 20kr i Sverige før jeg ble kastet ut fordi de hadde stengt.


  Trenger ikke skrive noe her. Elsker den og den har samme effekt på meg som pyramidegreia av røykkvarts. Kan bare sitte og stirre på den der.


  Og lavalampa mi da. Men den hadde ikke varmet seg ordentlig opp enda, så tok ikke noe nærmere bilde.

  Overredigering og sykdom henger sammen for min del, men det får dere bare overleve. Trengte en pause fra de x antall Friends-episodene jeg har sett i dag.


 • 21.01.2012 kl.17:51 / Musikk
 • 17:51:09


 • 16.01.2012 kl.20:50 / Hun som skriver
 • Craving


  Fant kun live versjon på youtube, men tusen takk til Åshild. Eneste sangen jeg hører på om dagen.   Har så lyst på noe blekk på kroppen om dagen at jeg tror jeg kremerer.
  Og en ny hårfarge. Tror jeg blir brunette igjen snart.
  Og nye klær. Nytt alt


 • 11.01.2012 kl.13:32 / Ting som er ukategorisert
 • Pay it forward

  Pay it forward 2012; I promise to make something hand made for the first 5 people who comment on my blog (og sier at de er med!!!). You must in turn repost this and do the same. It must be hand made and made with love! ♥

  Cheyenne postet denne på facebook og jeg bare "jeg vil ha, jeg vil være med, men gidder ikke lage til tilfeldige folk på facebook jeg kanskje ikke liker/kjenner en gang fordi jeg er teit og egoistisk". Men her kan jeg. Dere som er innom her liker jeg uansett, så dere fortjener egentlig noe alle sammen. Men bli med, da. Tror det kan bli gøy.  Ellers venter jeg. Jeg venter på at de nye plugsene og Joy Division-hettegenseren min skal komme i posten, på at mor skal kjøpe batterier til star master'en min, på at jeg skal bli frisk, på 23. mars så jeg kan se The Hunger Games på kino, på bursdagen min i mai og på sommer og varme.
  Mye av ventetiden bruker jeg på tumblr forresten, så hvis dere er aktve på tumblr; følg meg.


 • 02.01.2012 kl.13:57 / Musikk
 • What were you doing New Year's Eve?

  Man har fortsatt lov til å ønske godt nyttår andre januar, ikke sant? Gjør det uansett. Godt nyttår og (litt forsinket) god jul!
  Nå skal jeg tegne fordi jeg er så flink med nyttårsforsettene mine (ikke vente flere måneder med å gjøre ting jeg har lovet). 

  • Hei og velkommen. Eller noe.
   Jeg heter Louise, er akkurat litt for ung og to centimeter kortere enn jeg ville bli da jeg var yngre.
   Jeg er verken musikalsk, spesielt flink til å ta bilder eller skrive, men ønsker å en dag kunne spille Yann Tiersen på piano, få publisert en fin tekst jeg enda ikke klarer å skrive og å få overført det fine bildet jeg har inne i hodet over på et fotopapir. Jeg kan å tegne da. Håper jeg. Hvis ikke kan jeg ingen ting. Det er den ene tingen jeg virkelig liker å gjøre.

   Ellers liker jeg hunder, krystaller, Misfits, piano, gamle Disney og Pixar, krøller og dreads, alle årstidene bortsett fra vinter, Avenged Sevenfold og regn.

   bloglovin

   + Send venneforspørsel her  Read the Printed Word!

  hits