Hendelser


 • 20.nov.2011 kl.22:31
 • SkrillEX  Sees på tirsdag?


 • 15.nov.2011 kl.19:44
 • Collect some stars to shine for you

  I går dro jeg til Oslo etter skolen sammen med Celine for å se In Flames. Jeg tror In Flames er det bandet jeg liker aller aller best å se live (av de jeg har sett til nå, vel å merke.) Kunstnere. Jeg elsker sangene, det tekniske, hvor jordnær Anders Fridén (vokalisten) er og hvordan han tar seg tid til å snakke med (til?) publikum. Kunne drept for å være den heldige gutten i den rød, stygge lua som fikk være med opp på scena i går.

    
  Fant også ut at iPhone virkelig ikke er det du skal bruke som kamera på konserter. 

   Tredje gang jeg ser In Flames. Skrillex neste uke. Fant ut at jeg har sett en del band til nå.

  Image and video hosting by TinyPicSkulle ønske jeg bare kunne dra og se The Beatles og Nirvana.

  Hvis du kunne sett hvilket som helst band eller artist, hvilket som helst, hvem ville du sett? (er ikke et random, tørt spørsmål. jeg vil faktisk vite det)

  • Hei og velkommen. Eller noe.
   Jeg heter Louise, er akkurat litt for ung og to centimeter kortere enn jeg ville bli da jeg var yngre.
   Jeg er verken musikalsk, spesielt flink til å ta bilder eller skrive, men ønsker å en dag kunne spille Yann Tiersen på piano, få publisert en fin tekst jeg enda ikke klarer å skrive og å få overført det fine bildet jeg har inne i hodet over på et fotopapir. Jeg kan å tegne da. Håper jeg. Hvis ikke kan jeg ingen ting. Det er den ene tingen jeg virkelig liker å gjøre.

   Ellers liker jeg hunder, krystaller, Misfits, piano, gamle Disney og Pixar, krøller og dreads, alle årstidene bortsett fra vinter, Avenged Sevenfold og regn.

   bloglovin

   + Send venneforspørsel her  Read the Printed Word!

  hits