• 16.jan.2012 kl.20:50 / Hun som skriver
 • Craving


  Fant kun live versjon på youtube, men tusen takk til Åshild. Eneste sangen jeg hører på om dagen.   Har så lyst på noe blekk på kroppen om dagen at jeg tror jeg kremerer.
  Og en ny hårfarge. Tror jeg blir brunette igjen snart.
  Og nye klær. Nytt alt

 • BareMartine

  16.jan.2012 kl.21:06

  manchester orchestra? :DD isåfall, hvilken sang? den var litt søt

  louiseceleste

  16.jan.2012 kl.21:08

  BareMartine: Noppp, Ben Howard! Og sangen heter "Depth Over Distance". Den er jævlig fin

  Thea

  16.jan.2012 kl.21:10

  Du er så bra. Flytt inn med meg, please

  dwts

  16.jan.2012 kl.21:21

  // Åååå fysatan så fristende :( En vakker dag..

  Andrea Alexx.

  16.jan.2012 kl.21:36

  / <3 Du aner ikke hvor glad jeg ble av den kommentaren der. Så få ord, så mye mening. Takk selv.

  Du er fin akkurat som du er, men jeg forstår frustrasjonen.

  karoline

  16.jan.2012 kl.22:14

  svar: TUSEN TAKK FOR SUPERFIN OG SUPERLANG KOMMENTAR. slikt gjør meg ekstra glad!

  åå jeg vil å ha tatovering. men, jeg vet ikke om jeg tør, er svak for fysisk smerte, hmm

  Siv

  17.jan.2012 kl.16:45

  Hihi, ordspråk :')

  CILE

  17.jan.2012 kl.19:10

  Som sagt, elsker at du kommenterer uansett om du har noe å si eller ikke. Og jaaa, jeg som alt har så mange tatoveringer får abstinenser av tanken på at jeg skal/vil ha en til, men aldri får tid til å gjøre det. Kunne ønske det gikk NÅ.

  Men vennen, du er nydelig uansett, og aaaa. Forandringer fryder, men husk du er fin og alt som det er nå også, ikke stress med det, kos deg på veien fremover. <3

  Maiken

  17.jan.2012 kl.19:34

  jeg vil også ha blekk på kroppen

  marie.

  17.jan.2012 kl.20:31

  //bikbok <3<3<3 døde av prisen og danset hele veien hjem. jeg så ikke sånn heelt sirkustelt ut, så da er det håp for hvem som helst, altså. og tusentusen takk masse hjerter på deg

  bekah

  17.jan.2012 kl.22:04

  ååå tusen takk louise<3<3

  Werothehero

  17.jan.2012 kl.22:12

  Nei, det er helt opp til deg selv. Jeg blir glad uansett. Men jeg trenger adressen din! Du kan godt sende den på mail eller face om du ønsker det, tih.

  Jeg får skikkelig vondt i meg når jeg vet jeg må spare til tatovering fordi jeg har lyst på det nå. Heldigvis vet jeg hvor og hva og jeg gledergleder meg.

  Jeg synes du skal farge håret ditt. Forandring fryder.

  Oda

  18.jan.2012 kl.10:26

  Æææ, jeg også! Gleder meg vilt til 18-års dagen min 13. september. Da blir det tattis! Hva er det du vi ta?

  // Åh, tusen takk fine Louise!

  Oda

  18.jan.2012 kl.16:14

  // Åh, likte veldig godt den hjerte-tatoveringen du snakket om. Hadde absolutt satset på den først!

  Jeg vil ha en serie på 5 fugler (det er en, men den flyr bortover, så blir 5 på en måte...) som flyr på yttersiden av høyre håndledd. Den symboliserer frihet, opptur (fuglen flyr oppover) og representerer pappa, mamma, og de tre storebrødrene mine. Også vil jeg ha "Dance", "Wild" eller "Free" på yttersiden av høyre fot + et sitat på venstre ribbein. Men i første rekke kommer den med fuglene :) For den er mest gjennomtenkt, har tenkt på den siden 9. klasse liksom! Ja, elsker tattoveringer selv, og gutter med tattoveringer er DEEEEILIIIIG!!! Hehe... når det kommer til hvordan de ser ut når jeg blir gammel bryr jeg meg fint lite. De representerer meg som ung, og kanskje fortsatt den jeg er som gammel, og er en fin ting å fortelle om til barn og barnebarn synes jeg! :D

  LIS▲ BJ

  18.jan.2012 kl.22:40

  sv: Du må ikke tenke sånn!!! altså, man må bare prøve på de styggeste ting og få dem til å se riktig ut med resten av antrekket. og viiips så er plagget mye finere! det er min filosofi hvertfall. og ikke vær så pingle da, man up! verden er ikke så skummel som den ser ut som (håper jeg) <3

  Oda

  19.jan.2012 kl.14:12

  // Haha, mamma og pappa likte ikke at jeg tok piercing i navelen engang, så jeg må vente! Men du har jo enda lenger til så, lykke tiiil du!

  Åååh, du er så flink til å tegne! Ja, noe liknende som den bare lenger ned mot hånden, også er den omvendt, altså flyr fuglene mot hånden, så når jeg strekker hånden opp i været flyyyr fuglene mot himmelen :D hihii.

  Ja, det er viktig å ikke bekymre seg altfor mye, selvom jeg gjør det selv. Hele tiden. For nesten alt...

  LIS▲ BJ

  19.jan.2012 kl.18:03

  / jeg skjønner den! Altså, jeg bor jo i bærum, så det kan være litt sketchy å kle seg annerleder her også. men altså, jeg bare elsker klær og kan ikke la vær! Jeg begynner forresten å komme farlig langt bak i arkivet ditt nå (hehe, snart ferdig med alt), så jeg synes det er på tide med flere innlegg snart altså <3

  Oda

  20.jan.2012 kl.11:13

  // Oooh haha, elsker å ha sånne hemmeligheter! Hva er egentlig en smileypiercing? Haha, men da ser det jo ut som det går helt fint å ta den tattoveringen da? Yayyyy!

  Ja, jeg og... er veldig slitsomt at uansett hva slags situasjon jeg kommer opp i så må jeg vurdere ALT rundt det, alle mulige utfall og konsekvenser. Huff, magefølelsen har jo nesten alltid rett, har den ikke? Må stole mer på meg selv rett og slett!

  anjastensrud

  20.jan.2012 kl.18:07

  Har også veeeldig lyst på tatovering nå, må egentlig bare booke time for jeg er ikke i Norge bortsett fra om sommeren og julen, så må passe på å få det til da, gleder meg utrolig! Kjempefin sang forresten.

  mia

  21.jan.2012 kl.10:35

  åååh, jeg vil også ha blekk på kroppen!!! og nye klær..

  v i v i ▲ n

  23.jan.2012 kl.18:49

  Åh, jeg har så utrolig lyst på ink selv. Har tenkt på masse som hadde vært fint på kroppen. ahgsahsaj gjerne nytt alt!

  marte

  26.jan.2012 kl.00:31

  Har så sabla lyst på nytt blekk på kroppen jeg også. Går snart på veggen!

  • Hei og velkommen. Eller noe.
   Jeg heter Louise, er akkurat litt for ung og to centimeter kortere enn jeg ville bli da jeg var yngre.
   Jeg er verken musikalsk, spesielt flink til å ta bilder eller skrive, men ønsker å en dag kunne spille Yann Tiersen på piano, få publisert en fin tekst jeg enda ikke klarer å skrive og å få overført det fine bildet jeg har inne i hodet over på et fotopapir. Jeg kan å tegne da. Håper jeg. Hvis ikke kan jeg ingen ting. Det er den ene tingen jeg virkelig liker å gjøre.

   Ellers liker jeg hunder, krystaller, Misfits, piano, gamle Disney og Pixar, krøller og dreads, alle årstidene bortsett fra vinter, Avenged Sevenfold og regn.

   bloglovin

   + Send venneforspørsel her  Read the Printed Word!

  hits