• 11.jan.2012 kl.13:32 / Ting som er ukategorisert
 • Pay it forward

  Pay it forward 2012; I promise to make something hand made for the first 5 people who comment on my blog (og sier at de er med!!!). You must in turn repost this and do the same. It must be hand made and made with love! ♥

  Cheyenne postet denne på facebook og jeg bare "jeg vil ha, jeg vil være med, men gidder ikke lage til tilfeldige folk på facebook jeg kanskje ikke liker/kjenner en gang fordi jeg er teit og egoistisk". Men her kan jeg. Dere som er innom her liker jeg uansett, så dere fortjener egentlig noe alle sammen. Men bli med, da. Tror det kan bli gøy.  Ellers venter jeg. Jeg venter på at de nye plugsene og Joy Division-hettegenseren min skal komme i posten, på at mor skal kjøpe batterier til star master'en min, på at jeg skal bli frisk, på 23. mars så jeg kan se The Hunger Games på kino, på bursdagen min i mai og på sommer og varme.
  Mye av ventetiden bruker jeg på tumblr forresten, så hvis dere er aktve på tumblr; følg meg.

 • merci pour le venin

  11.jan.2012 kl.15:19

  ah, fleet foxes... elsker dem. gleder meg også utrolig mye til the hunger games kommer på kino! håper bare ikke at de fucker det opp.

  // tusen takk, her er den http://anxreason.tumblr.com

  Hannajj

  11.jan.2012 kl.15:38

  Sv: takkk, liker rommet mitt også!! Hihi åh, det er sikkert superfint!! Da gleder jeg meg til å se det :DD

  Merra

  11.jan.2012 kl.17:23

  OMG JA

  aurora

  11.jan.2012 kl.18:00

  // hahahaha ånei, har ikke malt henne nei, men har tegnet to tegninger av henne i to forskjellige rasterformer c: det bildet var bare for at jeg skulle ha noe å se på mens jeg tegnet, men kommer til å publisere de tegningene så fort som mulig en dag tihi

  camilla

  11.jan.2012 kl.18:26

  /veldig sant at det er et vanskelig spørsmål. jeg har ikke kommet så langt i boka, men hittil er den veldig bra, og bare beviser at c.s. lewis er en klok, klok mann. jeg tror nok at den kommer til å bli bra.

  forresten, tommel opp for fleet foxes! de kommer fra seattle, og det gjør jeg og!

  michelle

  11.jan.2012 kl.19:16

  DU er fin. Gje deg ;*

  Og jeg er med selv om jeg er nr. 6 til å kommentere! Heheh. Kan ikke huske sist jeg lagde noe for hånd, men jeg skal klare det. Hvor fint/kult det blir er jo en annen sak..

  Werothehero

  11.jan.2012 kl.19:41

  Jeg er ikke en av de nummerne, men jeg kan med glede gi noe jeg har laget for hånd til deg!

  strakssilje

  15.jan.2012 kl.00:39

  hvor blir det av deg?

  Oda

  15.jan.2012 kl.20:23

  JA JEG ER MED! Eller, jeg vet ikke helt om jeg er med, for det er trossalt 8 stk som har kommentert før meg, men etter å ha lest gjennom hva de har skrevet, har jeg fattet den beslutning at kun 2 av dem har sagt at de vil være med? Jeg vil være med, men hvis de andre egentlig er med så vil jeg ikke ta dems plass bare fordi jeg vil. Så... er jeg med?

  Weronika Ellen Irena

  15.jan.2012 kl.23:04

  Å hei, det var kjempefin tegning! Gleder meg til å se det endelige resultatet.

  Og hurrahurra, dette blir en bra ting å være med på. Er det noe spesielt du liker som jeg kan lage? haha. Ellers vil du at det skal være en overraskelse?

  • Hei og velkommen. Eller noe.
   Jeg heter Louise, er akkurat litt for ung og to centimeter kortere enn jeg ville bli da jeg var yngre.
   Jeg er verken musikalsk, spesielt flink til å ta bilder eller skrive, men ønsker å en dag kunne spille Yann Tiersen på piano, få publisert en fin tekst jeg enda ikke klarer å skrive og å få overført det fine bildet jeg har inne i hodet over på et fotopapir. Jeg kan å tegne da. Håper jeg. Hvis ikke kan jeg ingen ting. Det er den ene tingen jeg virkelig liker å gjøre.

   Ellers liker jeg hunder, krystaller, Misfits, piano, gamle Disney og Pixar, krøller og dreads, alle årstidene bortsett fra vinter, Avenged Sevenfold og regn.

   bloglovin

   + Send venneforspørsel her  Read the Printed Word!

  hits