• 15.nov.2011 kl.19:44 / Hendelser
 • Collect some stars to shine for you

  I går dro jeg til Oslo etter skolen sammen med Celine for å se In Flames. Jeg tror In Flames er det bandet jeg liker aller aller best å se live (av de jeg har sett til nå, vel å merke.) Kunstnere. Jeg elsker sangene, det tekniske, hvor jordnær Anders Fridén (vokalisten) er og hvordan han tar seg tid til å snakke med (til?) publikum. Kunne drept for å være den heldige gutten i den rød, stygge lua som fikk være med opp på scena i går.

    
  Fant også ut at iPhone virkelig ikke er det du skal bruke som kamera på konserter. 

   Tredje gang jeg ser In Flames. Skrillex neste uke. Fant ut at jeg har sett en del band til nå.

  Image and video hosting by TinyPicSkulle ønske jeg bare kunne dra og se The Beatles og Nirvana.

  Hvis du kunne sett hvilket som helst band eller artist, hvilket som helst, hvem ville du sett? (er ikke et random, tørt spørsmål. jeg vil faktisk vite det)

 • k.

  15.nov.2011 kl.19:52

  åh konserter er bra. jeg tror (visst jeg ville velge) så ville jeg hatt saddle creek & friends festival tour-konsert. med mange band fra saddle creek og samarbeidskretsen der, for det er der majoriteten av favorittmusikken min kommer fra. hvis ikke så vil jeg ha intimkonsert hvor the antlers spiller hele hospice. eller monsters of folk "reunion". hva med deg?

  hholmlund

  15.nov.2011 kl.19:54

  fader så mange konserter du har vært på a!!! sjalu

  vil så jævli på rihanna-konsert jeg:( eller så hadde det vært kult å være på konsert med lady gaga eller nicki minaj, for de er så sære og spesielle! også sier jeg ikke neitakk til foo fighters, ååå

  crystal vomit ~ oda

  15.nov.2011 kl.20:07

  var på konsert med my chemical romance, men hvis jeg skulle sett noen så ville det nok vært crystal castles, placebo, linkin park eller muse.

  k.

  15.nov.2011 kl.20:13

  //haha, nei, du trenger ikke skamme deg. alle har forskjellig musikksmak, jeg har ikke hørt om alle på konsertlisten din en gang. saddle creek er et plateselskap fra omaha (har signet bl.a. bright eyes, azure ray, neva dinova, the good life). mye fin musikk (: the antlers er også bra, så hvis du en gang trenger ny musikk så anbefaler jeg deg å prøve dem ut!

  Ida

  15.nov.2011 kl.20:18

  Hvis jeg kunne gått tilbake i tid, ville jeg ha sett Johnny Cash and the Tennessee Two/Three. Det hadde vært en utrolig opplevelse. En artist som er mer sannsynlig at jeg får sett en vakker dag, er Florence + The Machine. Elsker den dama.

  //Tusen takk! Utrolig koselig å høre! :)

  Ida

  15.nov.2011 kl.20:19

  Og ja, Bob Dylan. Det hadde også vært fantastisk. /spam done.

  Maren Elisabeth

  15.nov.2011 kl.20:36

  Bright Eyes uten tvil. Og The Kooks en gang til.

  15.nov.2011 kl.20:37

  FLORENCE + THE MACHINE, kaizers igjen, justin bieber, lars vaular(!!!!!), the kooks, coldplay, skrillex, crystal castels, wampire weekend og two door cinema club.

  jeg er så sjalu og jsfguiisjgk misunnelig på deg. herregud. du er heldig, og jeg tipper du fortjener det, da. <3

  Cecilia Catharina

  15.nov.2011 kl.20:49

  Det er så gøy å gå på konsert! Skulle jeg velge et band jeg vil se MÅ det bli Green Day :D Jeg elsker det bandet!!

  Werothehero

  15.nov.2011 kl.22:57

  Jeg tror jeg må skrive ned alle bandene jeg har sett live. Det er en del det altså. Hm, om det e rnoen jeg skulle sett live. Jeg har allerede sett Kaizers tre ganger, og jeg blir aldri lei. Hjerte. Kunne gjerne sett dem igjen, og ps. skal på Kaizers konsert til våren.

  Skulle gjerne sett Nirvana, om ikke Kurt hadde hvert død. Det samme gjelder beatles og elvis.

  Jeg vil veldig gjerne se Florence + the machine, har fått tilbud to ganger. Første gang var jeg ikke atten og andre gang hadde jeg ikke penger. Skulle gjerne sett Suicide Silence, Beirut, Devendra Banhart, Opeth, Crystal Castels, Nick cave & the bad seeds, og en hel del andre band. tih.

  Embla

  16.nov.2011 kl.12:15

  Å så mange... Definitivt Nirvana (med Kurt), The Beatles, Kaizers, Opeth, Suicide Silence, Dimmu Borgir og Satyricon er de jeg virkelig må se. To av dem er jo umulige da. Hater livet mitt ): Egentlig ikke da men. Vil også se Slipknot og Kvelertak. Skulle egentlig se Kvelertak for en stund tilbake på Granittrock men så ble jeg syk. Jaja skal til Tyskland på konsert nå snart faktisk, blir sykt fett!

  maria

  16.nov.2011 kl.18:59

  wuæ jfhugisaoi du er heldig!! det jeg gleder meg aller mest med å bli atten er at jeg kommer inn på alle konserter, synd det er så lenge til. jeg vil veldig gjerne se bon iver, florence+the machine, kaizers, razika, mystery jets, fleet foxes, sigur rós, lykke li og sikkert mange fler, haha.

  BareMartine.

  16.nov.2011 kl.19:14

  utrooolig mange, men favorittbandet mitt som jeg vet at jeg aldri får sett, men virkelig skulle ønske jeg bare kunne sett en gang er the doors, ofc. herregud, hadde drept hele verden for å få se dem

  Siv

  16.nov.2011 kl.20:19

  Åj! Jeg har bare sett carpe diem og the blacksheeps... og om det var frivillig eller ikke kan vel diskuteres :p MCFLY. UTEN tvil. Jeg har drømt om å se dem live i... 5 år? ....

  beautifuldaydream

  16.nov.2011 kl.20:29

  æææ tusentakk for kjempe fin kommentar! jeg liker deg jeg. og fargen heter 720 beetle green. du får litt avslag hvis du kjøper den på vita. og ja, jeg elsker bakgrunnen min.. det finnes masse fine andre på http://backgroundsbyfloralls.tumblr.com/

  verdt å sjekke uuut. og jeg liker dette innlegget, fine bilder og jeg vil også se the beatles :(((( og jeg vil se valkyrien allstars (som jeg skrev i innlegget mitt.. hehe, de burde du også sjekke dem ut på youtube ellr spotify, hvis du ikke har hørt dem før da. jeg elsker tenker på deg og ingen hverdag. elskerelskerelsker.
  Haha, jeg må nok innrømme det: Justin Bieber konsert xD

  Ellie

  17.nov.2011 kl.13:31

  Placebo, fordi de kinda redda livet mitt da jeg var lost femten-åring, og fordi de fortsatt er mitt absolutte favorittband.

  THEOWL

  17.nov.2011 kl.13:54

  åhherrrrreeeeee, jeg har bare sett Kråkesølv fra den lista. omg omg du er jævli heldig da. planene mine er å se justin bieber (høhø), paramore, skrillex, kaizers orchestra, john olav nilsen & gjengen, kvelertak, professor green, lars vaular, nicki minaj, m83, drake, team me og maaange flere!!

  louiseceleste

  17.nov.2011 kl.14:35

  THEOWL: ÅH JEG HAR SETT TEAM ME! Det hadde jeg glemt. Åhhh. Også vil jeg se John Olav Nilsen & Gjengen og M83 hih

  Mathilderp

  17.nov.2011 kl.14:50

  gfdtrdfgi kjempemange bra band *-*

  JEG EHHH vil se paramore og ellie goulding. igjen. andre? kaizers orchestra, skrillex, florence & the machine, avenged sevenfold (gikk glipp av fordi jeg var syk...) oog .. mer. hehehehe.

  Silje

  17.nov.2011 kl.18:00

  Eg elsker å reise på konserter. I år har eg sett Kaizers Orchestra tre ganger, men eg har sett dei fleire ganger tidligere. Om eg skulle ha sett eit hvilket som helst band, så måtte det ha vært The Beatles, uten tvil.

  Gitte

  17.nov.2011 kl.22:17

  Jeg skulle gjerne sett Kaizers Orchestra igjen. Jeg så dem på Øya i år, men da fikk jeg bare hørt låter fra Violeta Violeta-trilogien fordi jeg måtte rekke siste buss hjem. Ellers har jeg veldig lyst til å se The Kills, Modest Mouse og Pixies, men da må jeg nok reise utenlands. Et gjensyn med Florence + The Machine, Kråkesølv, Kvelertak, Them Crooked Vultures og Arcade Fire hadde også vært kjekt.

  Thyra

  17.nov.2011 kl.22:50

  Jeg var der også! Det var fantatsisk! Savner det, kunne gått blitt gjentatt, hehe!

  Kunne ikke la være å synge med ^^, Skulle ønsket å se noen andre også fra favorittlisten, hehe.

  08.des.2011 kl.16:46

  åå, det er jo så sykt mange.. the beatles (if only i could..), kaizers, the kooks, paramore, coldplay, keane, osv... :)

  • Hei og velkommen. Eller noe.
   Jeg heter Louise, er akkurat litt for ung og to centimeter kortere enn jeg ville bli da jeg var yngre.
   Jeg er verken musikalsk, spesielt flink til å ta bilder eller skrive, men ønsker å en dag kunne spille Yann Tiersen på piano, få publisert en fin tekst jeg enda ikke klarer å skrive og å få overført det fine bildet jeg har inne i hodet over på et fotopapir. Jeg kan å tegne da. Håper jeg. Hvis ikke kan jeg ingen ting. Det er den ene tingen jeg virkelig liker å gjøre.

   Ellers liker jeg hunder, krystaller, Misfits, piano, gamle Disney og Pixar, krøller og dreads, alle årstidene bortsett fra vinter, Avenged Sevenfold og regn.

   bloglovin

   + Send venneforspørsel her  Read the Printed Word!

  hits